Zoeken in deze blog

11 mei 2012

Support Beurs 2012

de stand met heel veel Flipjes (en wat echte hondjes)
Afgelopen donderdag zijn  we met Ginny naar de Supportbeurs geweest. We hebben erover gedacht om de trein te nemen, maar uiteindelijk toch besloten om met de auto te gaan. Verkeerde keuze, want we stonden gigantisch in de file. Uiteindelijk arriveerden we om kwart over tien in plaats van de afgesproken 10 uur. Balen, maar gelukkig waren er al anderen en was het nog niet heel erg druk.
Dat werd in de loop van de ochtend wel anders.


De dogsim
Er kwamen veel mensen kijken bij de stand van Hulphond en de Flipjes, groot en klein, (ook te koop in de webshop) waren niet aan te slepen! We hebben veel erg leuke gesprekken gevoerd met (toekomstige) cliënten, met (toekomstige) gastgezinnen, met mensen die gewoon iets meer wilden weten over een hulphond of over een pup in huis.
We hebben ook nog even een workshop van Hulphond bijgewoond om de dogsim, een 'hond' op wieltjes, in gebruik te zien. Een leuke ervaring en helemaal toen 3 mogelijk toekomstige cliënten na even oefenen met de dogsim met Zip, een echte hulphond, mochten ervaren hoe het is om met een hond te lopen en de blijdschap van hun gezichten af te lezen was. Kortom, het was een geweldige dag.

Ook dit shirt is te koop in de webshop.

We zouden tot 1 uur blijven, maar het werd uiteindelijk 4 uur. Toen had Ginny het ook echt wel gehad. Tijdens het laatste gesprek kroop ze zelf in een openstaande bench in de stand en ging ze lekker liggen slapen. Tijd om naar huis te gaan dus. Toch wel weer blij met onze keuze voor de auto, want eenmaal in de auto was Ginny als snel diep onder zeil en kon ze lekker blijven slapen totdat we thuis waren.

1 opmerking:

  1. ziet er erg gezellig uit waar was de support beurs?
    jammer dat ik het niet eerder heb gelezen anders was ik misschien ook ff gekomen met tjerk

    BeantwoordenVerwijderen