Zoeken in deze blog

31 maart 2012

Open Dag Hulphond

De eigenaar van de vader van Ginny moet natuurlijk even goed kijken
Hoewel Ginny deze keer geen demo hoefde te geven, besloten we toch even op de Open Dag te gaan kijken. Nu . wijzelf niet actief zijn, kunnen we meer zien van de demo's en met meer mensen praten. Dat is altijd inspirerend. De cliënten die allemaal een bijzonder verhaal vertellen horen we graag aan. Het plezier dat ze uitstralen, de liefde voor de hond, de zelfstandigheid die ze er door krijgen, de contacten die tot stand komen doordat ze met een hond de straat op gaan, we krijgen er geen genoeg van. Voor ons een grote motivator om door te gaan met het opvoeden van pups, hoe moeilijk het ook is om hem of haar na een jaar weer te laten gaan.

Het is ook de vraag die het meest gesteld wordt door mensen die overwegen gastgezin te worden. Hoe kun je afscheid nemen van een pup waar je een jaar lang voor hebt gezorgd, waar je een band mee hebt opgebouwd. Het beste antwoord daarop is: luister naar de verhalen van de cliënten.  Ons gemis weegt niet op tegen de vreugde die een cliënt ervaart.
Veel belangstelling bij de demo's buiten
Natuurlijk kijken we ook nog even naar een demo van de honden die op dit moment voor hun aftraining in Herpen zijn. Tot onze grote verrassing laat ook Dylke, vriendje en trainingsmaatje van Ginny, zich van zijn beste kant zien. Gelukkig kan ik een filmpje maken voor Willem en Conny, die helaas andere verplichtingen hadden.
Dylke met zijn vaste trainer
Dylke gaat voor het eerst een kastje dichtduwen







Het was weer een geslaagde middag. Over een half jaar weer.....




Geen opmerkingen:

Een reactie posten