Zoeken in deze blog

27 maart 2012

Spreekbeurt krijgt (kwispel)staartje

Enkele weken geleden mocht Ginny op school in Beek en Donk een demonstratie geven bij de spreekbeurt van Daan. Dat werd voor iedereen die erbij was een leuke ervaring. Ginny en wijzelf zijn zelfs achteraf nog ongelooflijk verwerd met allerlei lekkers. Heel erg lief, maar absoluut onnodig, want ook wij hebben er plezier aan beleefd, en we hebben ons voorgenomen hiervoor op de Open Dag eenmalig een bedrag te doneren.

Nog veel leuker is het dat Daan nu ook nog verschillende acties is gestart om geld in te zamelen voor Hulphond! Die worden binnenkort dus ook erg blij! Helemaal geweldig! Wij zijn helemaal sprakeloos door dit fantastische initiatief!

Hieronder het mailtje dat we van Daans ouders kregen:
===================================================================

Hallo Gonny en Fred,

Daan is samen met een vriendinnetje uit de klas een actie begonnen om geld in te zamelen voor de hulphonden. Ze zijn langs de deuren geweest om lege flessen op te halen en nu hebben ze het zelfs voor elkaar gekregen dat er een bus in de supermarkt hangt voor lege flessenbonnen. Ook op school hangt een zak voor het inzamelen van flessen.

Ze hebben posters gemaakt en een stukje geschreven voor de schoolkrant. Goed bezig dus!

Maar nu mijn vraag. Ze willen dat het geld bij de Stichting van Dylke en Ginny terecht komt. Als ik het overmaak naar Herpen is dat voor de kinderen natuurlijk niet zichtbaar. Zou het mogelijk zijn dat ik het geld door de kinderen bij jullie af laat geven en jullie het een keer mee naar Herpen nemen? Ik verwacht niet dat het een heel groot bedrag zal zijn, maar het gaat om het idee toch? Of hebben jullie een andere oplossing?
 
Alvast bedankt voor het meedenken.

                                                         Groetjes Rianne H.

===================================================================
Natuurlijk gaan wij in overleg met Hulphond bedenken hoe de kinderen het geld direct aan Hulphond kunnen overhandigen. Ik heb al wel ideetjes, maar dat wil ik natuurlijk eerst met onze pupinstructrice overleggen.

Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten