Zoeken in deze blog

3 november 2011

Vakantie

We zijn even op vakantie geweest, wegens een feestje op Bonaire. Dat heb je zo af en toe als je daar familie hebt wonen. Helaas kon Ginny niet mee. Een vliegreis van 10 uur, enkele reis, is wel erg veel voor een jonge hond die nog nooit gevlogen heeft. Zelfs als die in de cabine gemaakt mag worden in plaats van in een bench in het ruim. Mijn broer en schoonzusje zouden het wel leuk gevonden hebben als ze mee was gekomen. Zelf hebben ze 6 honden, 3 huishonden en 3 waakhonden en tijdens hun vakantie in Nederland hebben ze genoten van de capriolen van Ginny.

Ginny is dus een dikke week uit logeren geweest bij een collega gastgezin wat we nog kennen uit de tijd van onze eerste pup. Dat gaf ons de rust om ook echt te gaan, want we wisten dat ze daar in goede handen zou zijn. Toch was het  moeilijk om haar uit handen te geven, want we genieten ook zo van haar.

De vakantie was heerlijk, het feestje fantastisch en we stonden ook nog eerste rang bij het bezoek van de koningin aan Bonaire, maar we zijn blij dat we 'ons hondje' weer in de armen kunnen sluiten. Bij terugkomst werden we dolenthousiast verwelkomd door Ginny. Ze was erg blij ons te zien en wij om haar weer lekker te kunnen knuffelen. Maar ook haar tijdelijke gastvrouw werd niet uit het oog verloren. Ze heeft het duidelijk naar de zin gehad op haar opvangadres. De gastvrouw heeft ons verzekerd dat ze Ginny graag nog eens opvangt als dat nodig is. Heel fijn natuurlijk, want je weet nooit wat er nog gebeurt, maar we hopen dat we daar geen gebruik van hoeven te maken. Bij een vakantie in Europa mag ze gewoon lekker met ons mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten