Zoeken in deze blog

1 december 2011

Ginny groeit als kool!

Ginny is enorm gegroeid sinds ze bij ons is. Hoeveel beseffen we pas goed als we een filmpje terugzien dat op de eerste dag van haar gemaakt is en we haar een paar uur later weer naast de voerton zien staan als haar dagporties voer worden afgewogen.


Op dag 1 was al duidelijk dat ze graag eet en dat het een hondje 'met karakter' was. Hoor maar eens hoe ze tekeer gaat als het niet helemaal lukt om wat brokjes te pakken te krijgen.

Ginny kan nu met gemak haar neus in de voerton steken terwijl ze op 4 poten staat en als ze op haar achterpoten gaat staan, kan ze hem zelfs tot op de bodem leegeten. Ze heeft intussen wel betere manieren gekregen en wacht nu rustig af. Maar eten staat nog steeds met stip op één.

Om er wat cijfertjes aan te plakken, bij aankomst, in augustus, woog ze nog geen 6 kilo, inmiddels bijna 19!

Overigens merken we niet alleen aan haar formaat dat ze groter wordt. In de afgelopen weken zijn stilletjes aan alle dozen van de banken verdwenen. Gelukkig! Deze lagen erop om te voorkomen dat Ginny erop ging liggen. Het ziet er niet zo geweldig uit, maar op deze manier hoefden we haar niet steeds tot de orde te roepen en was het mogelijk ook nog te werken. Het was voor Ginny gewoon niet mogelijk op de bank te komen. Ook is de doek op de meest gebruikte bank er weer afgehaald. Die werd afgedekt omdat Ginny erg graag bij de vogelkooi ging kijken en daarbij op de bank sprong. Een leren bank is heel handig met schoonmaken, maar de nagels van je pup kunnen toch behoorlijke krassen achterlaten. Dat vonden we toch erg jammer en dus besloten we tot deze tijdelijke  oplossing, niet mooi, maar wel goed voor onze gemoedsrust! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten