Zoeken in deze blog

26 augustus 2011

Concert

De eerste nachten heeft Ginny gezellig in de bench bij ons op de slaapkamer geslapen. Geen jammertje kwam er over haar lippen. Dus besloten we hebben Ginny voor de nacht in 3 etappes van de slaapkamer naar de gang te laten verhuizen.

Op de overloop net buiten de slaapkamerdeur en met de slaapkamerdeur open was Ginny nog wel tevreden.
Toen de bench eenmaal buiten ons zicht was geplaatst bleek ze over een enorme vacabulaire te beschikken en een flink volume. Van zachte bibberende piepjes die door merg en been gaan van zieligheid tot indringend gejank. Fijn dat de buren toen nog op vakantie waren, want het was moeilijk om te bepalen of je er wel of niet naar toe moet gaan. Inmiddels heeft ze de gang  en daarmee haar definitieve slaapplaats bereikt en blijft het keurig stil op een enkele korte uitzondering na.

De bench is nog erg klein, dus staat die overdag in de woonkamer en wordt hij 's avonds verhuisd naar de gang. We hopen dat Ginny overdag de bench  niet meer of maar een enkele keer nodig heeft als die te groot wordt om te verplaatsen. Op dit moment vindt ze het een veilig plekje waar ze vaak uit zichzelf gaat liggen slapen. Dan blijft het deurtje open. Maar we gebruiken hem met het deurtje dicht ook als ze aan het doordraaien is van vermoeidheid en zelf geen rust meer kan vinden. Ze is dan brommerig en blijft druk heen en weer rennen. Als ze op zo'n moment in de bench gezet wordt slaapt ze meestal binnen 30 seconden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten