Zoeken in deze blog

30 augustus 2011

Markt

Vanochtend naar de dinsdagochtend weekmarkt in Eindhoven geweest. Vanwege de afstand tussen parkeerplaats voor de auto en de markt is Ginny in de wandelwagen ernaar toe gereden. Die wandelwagen vindt ze trouwens heerlijk. Als die in de laagste stand staat, klimt ze er zelf in om er heerlijk in te gaan liggen!

Op de markt zelf hebben we haar bij de groenten, vis en kippetjes, de moeilijkste momenten dus,  lekker laten lopen. Ze trok, zoals we inmiddels gewend zijn, veel aandacht. Zo'n klein hondje heeft toch een heel hoge knuffelfactor. En ook de wandelwagen trekt de aandacht. De meeste mensen vandaag hadden er wel begrip voor dat ze niet geaaid mag worden.

Het (lek) water bij de viskraam was wel erg aantrekkelijk voor Ginny. Maar gelukkig is ze ook dan, zoals altijd,  met een extra lekker hapje af te leiden

Bij de Mediamarkt stonden een paar grote luchtzuilen te wapperen op de gegenereerde wind. Daar zijn we ook maar even langs gelopen. Ginny vond ze absoluut niet interessant. Zelfs het geluid van de blowers schrikte haar niet af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten