Zoeken in deze blog

29 januari 2012

Pen, papier of printer

Ginny vind het allemaal even interessant.

Vanaf dag 1 kijkt Ginny kijkt graag toe hoe het papier uit de printer komt.
Het geluid triggert haar om te gaan kijken, maar ook het papier is leuk. Helaas vooral om te scheuren en dat is dus natuurlijk niet de bedoeling.Gelukkig heeft ze inmiddels geleerd dat ze niet zomaar aan het papier mag komen en dus kunnen we onze printjes tegenwoordig ook lezen zonder de stukken aan elkaar te plakken.

Ook pennen mogen zich verheugen in Ginny's belangstelling. Dat gaat zelfs zover dat ze met enige regelmaat de voorpootjes op tafel of bureau zet om te kijken of daar nog iets van haar gading ligt. En ook dat is duidelijk niet de bedoeling. Misschien later als ze groot is, maar ook dan alleen als het haar gevraagd wordt. Bovendien is het dan zeker niet de bedoeling dat Ginny er met de pen vandoor gaat, maar dat ze die keurig afgeeft.

Helaas hebben pennen de nare eigenschap nog wel eens te gaan lekken als ze kapot gaan en dus zijn we bang voor onze vloer en voor Ginny zelf als ze inkt binnen zou krijgen. Op dit moment vindt ze de pen nog zo interessant dat we alles uit de kast moeten halen om hem terug te krijgen. Favoriete speeltje, favoriete lekkernij, soms kunnen we haar verrassen door het zingen van een liedje of door rare geluiden te maken zodat ze nieuwsgierig komt kijken. Het beste werkt volkomen, maar dan ook echt volkomen, negeren, maar dat is wel heel erg moeilijk als je bang bent voor lekkages.

Het gaat vast ook weer over, maar voorlopig hebben we dus nog wel wat te doen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten