Zoeken in deze blog

15 juli 2012

4Daagse

Op de voorlaatste dag voor Ginny's vertrek, halen we, samen met vrienden, in Nijmegen nog even de startkaart op voor de 4Daagse van Nijmegen. Manlief gaat nl. weer de 4Daagse lopen. We besluiten de auto in Lent te parkeren en de Waalbrug over te lopen. Dit omdat parkeren in Nijmegen niet meevalt deze dagen.

Op de Waalbrug

Op de valreep dus nog even een oefening voor Ginny. De Waalbrug is hoog en ze loopt aan de leuningkant, maar heeft geen last van hoogtevrees. Ook de trillingen door de rijdende auto's doen haar niets.
Vlaggen van de landen van deelnemers aan de 4Daagse

Alle aandacht gaat naar het baasje
De drukte op de Wedren en in de rest van de stad, het lawaai, de muziek en zelfs een doedelzakkenorkest maken evenmin indruk. Ginny loopt keurig mee.
doedelzakkenorkest












Tussen alle drukte














Deze keer dus geen hond bij de intocht op de laatste dag, maar wel een goede afleiding als we maandag afscheid hebben genomen van Ginny. Tijdens de 4Daagse gaat ons leven even op zijn kop. 's Nachts om 03:15 gaat de wekker, 's avonds om 20:00-20:30 liggen we waarschijnlijk weer in bed. Manlief start nl. 3 van de 4 dagen om 5:15 en we hebben een uur reistijd en de voeten moeten voor die tijd nog even verzorgd worden, zodat ze weer een hele dag meekunnen.
Ik ga tijdens deze dagen in het huis van vrienden, die beiden lopen, oppassen op hun hond, 3 katten en 5 konijnen en rijd dus met manlief mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten