Zoeken in deze blog

10 juli 2012

Oogarts

De laatste hobbel, een bezoek aan de oogarts, die Ginny's overdracht voor haar vervolgopleiding in de weg zou kunnen staan, is genomen en met goed gevolg afgerond.
Ontspannen in de wachtkamer
Even rondsnuffelen in de spreekkamer
Ginny was een voorbeeldige hond tijdens ons bezoek aan veterinair specialistisch centrum de WagenRenk.
Na de nodige administratie liet ze braaf haar ogen druppelen ter voorbereiding op het onderzoek.
Ze lag volkomen ontspannen in de wachtkamer te kijken naar andere honden die binnenkwamen.
En eenmaal in de spreekkamer stapt ze op commando keurig zelf op de behandeltafel (in de laagste stand). Bij het omhoog brengen van de behandeltafel is ze alert, maar nog steeds rustig. En de oogarts kan probleemloos de nodige instrumenten en lampjes voor haar ogen houden om haar ogen bestuderen. We zijn trots! Op haar!

Op de behandeltafel





Ginny heeft prachtige ogen volgens de oogarts die ze bekeken heeft en daar bedoelt ze vast wat anders mee dan wij. Ginny's ogen zijn in prima staat en staan een vervolgopleiding dus niet in de weg. Omdat ook de andere hobbels, de gewrichten check en een inmiddels genezen ontsteking, succesvol genomen zijn, kan ze nu dus in optima forma aan het vervolgtraject beginnen. Op 16 juli wordt ze dus overgedragen aan haar externe trainer. Pup instructrice Karin heeft beloofd daarbij ook aanwezig te zijn.
Ginny's prachtige, aandachtige ogen
Ook wij vinden dat Ginny prachtige ogen heeft. Ze weet ze ook goed te gebruiken. Niet alleen om dingen waar te nemen maar ook in een poging om haar zinnetje door te drijven. Soms moet je stevig in je schoenen staan om die blik te weerstaan.  Ook als ze onderweg al haar aandacht op je vestigt is ze een en al oog. En dat doet ze gelukkig vaak. We gaan ons meisje zeker missen, maar voorlopig hebben we nog een paar dagen om leuke dingen met elkaar te doen en daar gaan we dus ook van genieten. Met extra aandacht voor Ginny's prachtige ogen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten