Zoeken in deze blog

16 september 2011

Collectieve les 2

Gisteren had Ginny haar 2e collectieve les. Deze keer waren er veel meer hondjes aanwezig en was er dus ook veel meer afleiding. Toch deed Ginny het goed!

Het is natuurlijk ook heel moeilijk om tussen 2 rijen hondjes door te lopen en dan je aandacht bij je baasje te houden. Helemaal als dat ook nog eens zonder lijntje mag! En wat is die pupinstructrice toch verschrikkelijk leuk! Ginny gaat helemaal uit haar dak van enthousiasme. We begrijpen niet goed waarom, want Karin haalt haar nooit aan en negeert alle pogingen om aandacht. Voorlopig houden we het er maar op dat ze lekker ruikt.
We hebben ook in huis gemerkt dat bezoek dat zelf honden heeft op meer enthousiasme van Ginny kan rekenen, maar Karin heeft toch wel een heel speciaal plekje in Ginny's hart. Voorlopig gaat ze dus aan de lijn als we mensen binnen laten en mag ze pas los als ze rustig is.




Volgende week is haar 3-maanden toets. Dan wordt er niet door Ginny's eigen pupinstructrice Karin gekeken wat haar vorderingen zijn en hoe zij zich gedraagt, maar door hoofd-trainer Jeroen en inkoper/kwaliteitsbewaker Kim. Niet alleen Ginny wordt beoordeeld, ook de interactie van ons met Ginny is onderwerp van de toets. Ben benieuwd!

We krijgen bovendien ook een theorieles toegespitst op de periode die Ginny nu tegemoet gaat. Heel handig, want alle hulp is welkom bij het netjes opvoeden van zo'n lief klein hondje dat je zo maar om een vinger kan winden.....

Die collectieve lessen zijn voor de baasjes na afloop ook erg gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten