Zoeken in deze blog

14 september 2011

Roofvogels

Een tijdje geleden hebben we in een opwelling gebruik gemaakt van een kortingsbon voor een jaarabonnement op een roofvogelpark bij ons in de buurt. We zijn er nog niet geweest en besluiten er vandaag eens heen te gaan. Helaas zijn honden, zelfs geen hulphonden, niet welkom bij de show want men weet niet hoe de vogels reageren. We mogen wel met Ginny op het terras blijven zitten. Daar ziet ze, op enige afstand, toch een groot aantal vogels die beurtelings worden opgehaald voor de show. In het begin is ze wat onrustig, maar na verloop van tijd, gelooft ze het wel en gaat rustig zitten rondkijken terwijl de vogels opgehaald en teruggebracht worden.





We zijn de enige bezoekers en besluiten beurtelings op het veld waar de show, in feite een training is waarbij de vogels gevoerd worden, plaatsvindt te gaan kijken. Erg leuk, want de trainers laten de vogels ook heel dicht langs ons vliegen door met het (dode) eendagskuikentje achter of naast ons te gaan staan. We kunnen ze dus goed bekijken en honderduit vragen stellen.


Het heeft wel indruk gemaakt op Ginny, want na afloop bleek ze erg moe. Thuisgekomen zocht ze een lekker plekje in de zon en viel als een blok in slaap.

1 opmerking: