Zoeken in deze blog

9 september 2011

Ikea

Vandaag met manlief en Ginny even naar Ikea geweest om daar te ontbijten. Het laatste stukje gaat nog steeds met de bus omdat Ikea aan het verbouwen is en er dus tijdelijk geen parkeerplaatsen zijn bij de winkel. Helemaal niet erg, want de bussen rijden om de 10 minuten en het is meteen een goede manier om ginny ervaring met het openbaar vervoer op te laten doen.

Ginny stal de show in het restaurant. Ze lag heerlijk in haar wandelwagen rond te kijken. In eerste instantie stond die op de normale rijhoogte, maar dat bleek ook precies de goede hoogte voor Ginny om haar neus óp tafel te leggen. Met etenswaren in de buurt deed ze dat dus ook veelvuldig. Gelukkig kwam ik op het idee om hem in de parkeerstand te laten zakken. Tafel buiten bereik en Ginny precies zoals je haar wilt hebben netjes rustig.

Daarna nog even de winkel doorgewandeld. Ginny bleek net als haar nichtje Zelda, erg gecharmeerd van de kasten met spiegeldeuren. Ze ging wel blaffen en dus kwam er een Ikea medewerkster even poolshoogte nemen, want 'gewone' huishonden mogen niet binnen bij Ikea. Ginny had gelukkig haar hulphonden leshesje aan en mocht dus gewoon blijven. Maar ook die medewerkster vond het moeilijk om haar niet aan te halen. Er komen daar vrijwel dagelijks hulphonden in de winkel werd ons verteld, maar het blijft moeilijk om eraf te blijven, zeker als ze er nog zo knuffelig uitzien als Ginny


De wandelwagen was ook een fijne hulp bij de aankopen die we hebben gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten