Zoeken in deze blog

29 september 2011

Huisbezoek

Gisteren is onze pup trainer Karin weer langs geweest om te kijken hoe het met Ginny (en met ons) gaat. We bespreken dan eerst even ons evaluatie formulier. Omdat Ginny nog niet helemaal zindelijk is en we haar wel regelmatig buiten laten plassen, hebben we afgesproken dat we wat urine gaan opvangen om te laten onderzoeken of er mogelijk sprake is van bv. een lichte blaasontsteking. Waarschijnlijk is er niets aan de hand, maar het zou jammer zijn als er toch een medische reden aan ten grondslag ligt die niet behandeld wordt. Natuurlijk is het niet fijn dat ze nog niet helemaal zindelijk is, vooral niet omdat ze altijd en overal met ons meegaat, maar we zijn beslist niet ten einde raad en we zien ook wel verbetering, maar het gaat langzaam.

 We zijn samen met Karin even naar de supermarkt en de boekenwinkel geweest.Toen Karin in de supermarkt op haar hurken ging zitten om iets van de onderste schap te pakken, willde Ginny wel heel graag naar haar toe. Dat is uiteraard niet de bedoeling, dus we moeten er op gaan letten dat Ginny dat bij niemand doet. We kunnen Karin niet als maatstaf nemen, want Ginny is altijd gek met Karin en doet er alles aaan om bij haar in het gevlei te komen. Bij de kassa was Ginny voorbeeldig.

Ook hebben we geprobeerd Ginny trap te leren lopen. Dat is, vooralsnog, bij proberen gebleven. De trap met de brede treden springt ze veel te fanatiek op. Niet goed voor haar gewrichtjes. De trap met de smalle treden wil ze niet op. In beide gevallen kan dat komen omdat de treden voor haar nog wat te hoog zijn. Wel wilde ze graag, heel langerekt, een brokje pakken dat net buiten haar bereik lag. Over een tijdje proberen we het weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten